Sloos Tegels Leiden

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Bent u op zoek naar hoogwaardige tegels en bestratingsmaterialen in Leiden? Dan bent u bij Sloos Tegels Leiden aan het juiste adres! Wij bieden een ruime keuze aan tegels en bestratingsmaterialen, waaronder natuursteen, beton, keramische tegels en gebakken tegels. Daarnaast hebben we ook grind, split en andere sierstenen in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar tuin- of terrastegels, bestratingsmateriaal, siertegels, muurblokken, of onderhoudsmiddelen voor uw tegels en sierbestrating, wij hebben het allemaal!

Ons assortiment bestaat uit tegels van diverse afmetingen en stijlen, van grote en kleine tegels tot Portugese en marmeren tegels. Ook voor badkamertegels en mozaïektegels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, waardoor er voor elke smaak en budget een geschikte tegel te vinden is.

Bent u van plan om uw tuin opnieuw in te richten en wilt u een nieuw terras aanleggen? Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste tegels en bestratingsmaterialen. Ook voor het leggen van uw bestrating kunt u bij ons terecht. Onze ervaren tegelzetters zijn gespecialiseerd in het aanleggen van terrassen en tuinbestrating.

Bij Sloos Tegels Leiden kunt u niet alleen tegels kopen in onze showroom, maar ook online via onze webshop. Daarnaast bieden wij ook een tegels outlet aan waar u kunt profiteren van scherpe aanbiedingen. Of u nu een particuliere klant bent of een professionele tegelzetter, bij Sloos Tegels Leiden bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige tegels, bestratingsmaterialen en uitstekende service!

 


  • : Sloos Tegels Leiden
  • : Detailhandel/winkel
  • : Admiraal Helfrichweg 1
  • : 2315 vc
  • : Leiden
  • : 0717113434
  • : 88795330
  • : http://www.sloostegels.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Sloos Tegels Leiden Leiden

Foto's van Sloos Tegels Leiden

Sloos Tegels Leiden Leiden (img nr 1) Sloos Tegels Leiden Leiden (img nr 2) Sloos Tegels Leiden Leiden (img nr 3) Sloos Tegels Leiden Leiden (img nr 4) Sloos Tegels Leiden Leiden (img nr 5) Sloos Tegels Leiden Leiden (img nr 6)

Reviews en ervaringen van Sloos Tegels Leiden

Er zijn nog geen reviews van Sloos Tegels Leiden.