iC10 BV

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Zoekt u een antwoord op uw vragen over software, automatisering en internetdiensten? Stop met zoeken! iC10 in Made heeft het antwoord op al uw vragen en denkt met u mee!

iC10 is nu al ruim 15 jaar dè IT dienstverlener in vooral West-Brabant, voor ZZP-er, MKB en industriële bedrijven. Vanuit een mooie locatie aan de A59 te Made (nabij Oosterhout en Breda). Ons hecht team automatiserings- en software engineers werken aan praktische, gedegen en innovatieve oplossingen binnen de zeer uiteenlopende vraagstukken van onze klanten.
In een prettige, informele sfeer wordt een groot bestand aan vaste klantrelaties ontzorgd. Door de frisse vernieuwende kijk van de iC10 medewerkers worden veelal creatieve oplossingen met de relaties in een partnerverband gerealiseerd.
De iC10 succesformule als ùw IT-partner:

Flexibility rules!
Wij hebben waardering voor ùw onderneming en de mensen die zich ervoor inzetten: iC10 IT diensten respecteert uw omgeving en levert maatwerk in een open sfeer. We hebben direct contact met u en uw medewerkers. We matchen met uw organisatie en visie.

Service is key!
iC10 kijkt met een vernieuwende- en frisse blik naar uw belang: Met een jong en dynamisch team volgen wij de laatste technologische ontwikkelingen en trends. Wij informeren u hier graag over in ons aanbod voor uw bedrijfsspecifieke oplossing.

One stop shop €
Binnen de informatie communicatie technologie biedt iC10 IT diensten een zeer breed pakket aan om u volledig te kunnen ontzorgen. Ook in uw mogelijk complexere aanvragen. Onze fair-price policy is een vertrouwde basis binnen onze langdurige klantrelaties.

Wilt u meer informatie over het ICT Partnership? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek!

 


  • : iC10 BV
  • : Automatisering/IT
  • : Brieltjenspolder 1c
  • : 4921 PK
  • : Made
  • : 0854880200
  • : 69013349
  • : http://www.ic10.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van iC10 BV

Er zijn nog geen reviews van iC10 BV.