AEDmaster

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Waarom een AED kopen bij AEDmaster?

Een AED kopen bij AEDmaster? Dat kan, maar wij zijn meer! AEDmaster is speciaal opgericht voor een ieder die graag zijn of haar steentje wil bijdragen. Iedereen heeft wel iemand in zijn/haar omgeving zitten die overleden is door een hartaanval of te maken heeft gehad met hartfalen. Voor ons is dit ook het geval. Daarnaast zijn wij al jaren werkzaam in de veiligheidsbranche. Wij hebben ervaring met het geven van AED cursussen, het opstellen van noodplannen en natuurlijk ook de verkoop van gerelateerde AED producten. Uiteindelijk hebben alle bovenstaande punten geleid tot de oprichting van AEDmaster.

Meer dan alleen het (ver)kopen van AED's!
Wij vinden het belangrijk om, naast de verkoop van AED's, ook ons steentje bij te dragen op maatschappelijk vlak. Wij bereiken dit door; voorlichting te geven, het belangeloos beschikbaar te stellen van AED's (bij speciale evenementen) en sponsoring van buurt AED's. Daarnaast proberen wij de bewustwording te vergroten door veel extra informatie te verschaffen omtrent de AED en het gebruik hiervan. 


  • : AEDmaster
  • : Handel/groothandel
  • : Boterdiep 69-1
  • : 9712LK
  • : Groningen
  • : 020-7630686
  • : http://www.aedmaster.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

AEDmaster Groningen

Foto's van AEDmaster

AEDmaster Groningen (img nr 1) AEDmaster Groningen (img nr 2) AEDmaster Groningen (img nr 3) AEDmaster Groningen (img nr 4) AEDmaster Groningen (img nr 5) AEDmaster Groningen (img nr 6) AEDmaster Groningen (img nr 7) AEDmaster Groningen (img nr 8) AEDmaster Groningen (img nr 9) AEDmaster Groningen (img nr 10)

Schrijf een review

U dient eerst in te loggen voordat u een review kunt plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, dient u zich eerst te registreren, of als u zich al heeft geregistreerd moet u eerst inloggen. Inschrijven als consument Inloggen.

Reviews en ervaringen van AEDmaster

AEDmaster geholpen aan AED trainer

Door Jan Reuvers op 21-01-2021

AEDmaster heeft ons geholpen aan een aed trainer, zodat onze cursus door kon gaan. Ook in Corona tijd.