Acupunctuur Centrum Qi Clinic

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Acupunctuur Centrum Qi Clinic is gelegen in Nuth onderdeel van Parkstad en behorend tot de nieuwe gemeente Beekdaelen. Op de kaart is de acupunctuurpraktijk van Mirjam Schreur gelegen in de driehoek Maastricht, Heerlen, Geleen en Sittard. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Nuth heeft een eigen treinstation en de bushalte ligt op 200 m van de praktijk. Bij Qi Clinic staat de gezondheid van de patiënt centraal. Vandaar dat er bewust is gekozen om met 1 patiënt tegelijk bezig te zijn, dus geen verdeelde aandacht over meerdere patiënten tegelijk. In alle rust en vakmanschap wordt aan verbetering van uw hoofdklacht gewerkt, vanuit de visie van de Traditional Chinese Medicine = TCM. Om uw hoofdklacht ook tussen acupunctuurconsulten in verder te kunnen begeiden, kunnen er ondersteunende Chinese kruiden worden ingezet. We maken bij Qi Clinic gebruik van patentformules.

Pijnklachten worden meestal via de Balans Methode van Dr. Richard Tan benaderd. Dit betekent concreet, dat er in het pijngebied zelf geen acupunctuurnaalden worden gezet, maar alleen in de gebieden, die met de pijn corresponderen.

We beheersen daarnaast de meridiaanpalpatietechniek en de daaruit voortvloeiende acupunctuur-combinatie keuzes volgens Dr. Wang Ju-Yi's en Jason Robertson.

TCM-therapeute Mirjam Schreur is gespecialiseerd in spijsverteringsproblematiek, vermoeidheidsklachten, menstruele en menopauzale klachten, bevorderen van fertiliteit, allergieën en luchtwegproblemen. Daarnaast begeleid ze met behulp van acupunctuur en Chinese kruiden professionele zangers, musici en topsporters bij het optimaliseren van hun lichaam en geest, vanuit haar eigen achtergrond als docerend- en uitvoerend musicus solozang en opera.

 


  • : Acupunctuur Centrum Qi Clinic
  • : Gezondheids/welzijn sector
  • : Pelikaanstraat 5
  • : 6361ER
  • : Nuth
  • : 0615052923
  • : 14108964
  • : Acupunctuur Centrum Qi Clinic

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Acupunctuur Centrum Qi Clinic Nuth

Foto's van Acupunctuur Centrum Qi Clinic

Acupunctuur Centrum Qi Clinic Nuth (img nr 1)

Reviews en ervaringen van Acupunctuur Centrum Qi Clinic

Er zijn nog geen reviews van Acupunctuur Centrum Qi Clinic.