Multihome BV

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Multihome is een leverancier van tijdelijke en semi-permanente huisvestingen.In deze wereld worden onder andere bedrijven, scholen, gezondheidszorg en de bouwwereld voorzien van slimme oplossingen op het gebied van huisvesting.De dienstverlening die wij aanbieden is erg breed, zo bieden we relatief simpele units aan voor op een bouwplaats en volledig ingerichte en gebruiksklare klaslokalen.
Ook bieden we complexe demontabele gezondheidscentra van meerdere verdiepingen inclusief, verlichting, verwarming en data-infrastructuur.

Door de jarenlange ervaring heeft Mutihome veel kennis ontwikkeld en kunnen speciale klussen worden uitgevoerd die voorheen nog niet tot de mogelijkheden behoorden.
Multihome heeft niet alleen kennis in haar eigen branche, maar door de jarenlange ervaring kan het bedrijf ook in uw branche de ideale maatwerk oplossing ontwerpen en realiseren.

De producten die Multihome aanbiedt zijn te verdelen in verschillende categorie├źn. Zo hebben we bijvoorbeeld bouwketen waar het vooral gaat om standaard bouwketen als huisvesting voor de bouwvakkers. Ook zijn er maatwerk bouwunits mogelijk voor grotere projecten.

Kantoorunits worden ook door Multihome aangeboden en kunnen gebruikt worden voor- of tijdens een verbouwing of renovatie. Ook is het mogelijk kantoorunits te gebruiken wanneer er nieuwbouw plaatsvindt.

De semi-permanente kantoorbrouwvestingen doen op geen enkele manier ten onder van traditionele gebouwen en kunnen naar wens van de klant worden ingericht naar kwaliteit en professionaliteit dat het bedrijf wil uitstralen.
Ook zijn de units flexibeler van aard en kunnen clusters makkelijker ingedeeld worden op afdeling.

Een ander product van Multihome zijn modulaire woonunits en deze kunnen zowel tijdelijk als voor de lange termijn gebruikt worden. De modulaire woonunits zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen met voldoende privacy en aparte kamers.

Multihome biedt ook speciale units aan voor de zorg, sanitair units en noodlokaal units die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld scholen.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?
Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen of door middel van het contactformulier op onze website. 


  • : Multihome BV
  • : Bouw/installatie/vastgoed
  • : De Amert
  • : 5462GH
  • : Veghel
  • : 0413352540
  • : 17191800
  • : Multihome BV

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van Multihome BV

Er zijn nog geen reviews van Multihome BV.