JK EV solutions Beuningen

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

Jordans automatisering B.V. is opgericht in 1992 en gevestigd in Oploo en Beuningen. De activiteiten zijn onderverdeeld in 3 belangrijke business units: ICT oplossingen van JK automatisering, EV laadoplossingen van JK EV solutions en de BabyCam oplossing van JK healthcare.

JK EV solutions, uw EV oplaad kennis!
Leverancier van een compleet aanbod van EV laadoplossingen voor thuis, op het werk en openbaar laden van accu’s in elektrische en hybride plug-in auto’s. Met advies, digitale schouwing en installatie op maat begeleiden en ontzorgen wij de klant. JK EV solutions denkt in oplossingen, waarbij wij de bijbehorende producten, diensten en services leveren.

Oplaadstations en laadpunten
Wij leveren een kwalitatief breed assortiment aan oplaadstations en laadpunten van de fabrikanten Ratio Electric en ICU Charging Stations. Voor op de zaak of thuis, met een vaste kabel of met socket uitvoering, een slimme lader met RFID paslezer of juist praktisch plug & charge, met of zonder laadstroom verrekening, een maatwerk uitvoering of een standaardproduct. Voor iedere elektrische of hybride plug-in auto en voor iedere situatie kunnen wij een gewenste totaaloplossing op maat bieden.

Mobiele laders en laadkabels
Of u nu een laadoplossing voor aan een stopcontact, voor op de camping of voor publieke laadpalen of misschien een laadpas wenst, wij bieden verschillende mogelijkheden om uw auto ook onderweg en op vakantie in binnen- en buitenland te kunnen laden.

Advies en installatie op maat
Gezamenlijk met onze leveranciers zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de EV markt. Doordat niet ieders wensen en ieders (parkeer)situatie hetzelfde is, nemen wij graag met u de gewenste laadoplossing door en geven wij advies op maat. Ook kunnen wij de gehele installatie, inclusief eventuele aanpassingen in de meterkast en bekabeling, voor u uitvoeren door ons netwerk van verschillende erkende partners en installateurs verspreid door het gehele land.

 


  • : JK EV solutions Beuningen
  • : Automotive
  • : Krommehoekstraat 19
  • : 6641 KR
  • : Beuningen
  • : 0887730180
  • : 17113047
  • : JK EV solutions Beuningen

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

JK EV solutions Beuningen Beuningen

Foto's van JK EV solutions Beuningen

JK EV solutions Beuningen Beuningen (img nr 1) JK EV solutions Beuningen Beuningen (img nr 2) JK EV solutions Beuningen Beuningen (img nr 3) JK EV solutions Beuningen Beuningen (img nr 4) JK EV solutions Beuningen Beuningen (img nr 5) JK EV solutions Beuningen Beuningen (img nr 6) JK EV solutions Beuningen Beuningen (img nr 7) JK EV solutions Beuningen Beuningen (img nr 8) JK EV solutions Beuningen Beuningen (img nr 9)

Reviews en ervaringen van JK EV solutions Beuningen

Er zijn nog geen reviews van JK EV solutions Beuningen.