Vasco Fulfilment B.V.

waardering:
Contact opnemen - Schrijf review

ECOMMERCE LOGISTIEK
Zelf je bestellingen blijven inpakken en verzenden? Óf je webwinkel logistiek uitbesteden? Als je steeds meer neigt naar de tweede optie maken we graag een afspraak met je. Want een vlekkeloos logistiek proces verzorgen, dat is waar wij goed in zijn.
Is logistiek het belangrijkste onderdeel van je webshop? Of is dit juist (online) marketing, het productaanbod of productontwikkeling? Wij denken dat het voor (online) succes allemaal even belangrijk is en daarom jouw ongestoorde aandacht verdiend. Daarbij geloven wij dat de beste resultaten ontstaan als iedereen zich richt op het onderdeel waarin ie sterk is. Jij weet alles over je product, dus jij verkoopt het. Wij weten alles over logistiek, dus wij verzenden het.

SNELLE LEVERINGEN EN SCHERPE VERZENDTARIEVEN
Alle bekende vervoerders zijn gekoppeld aan onze fulfilmentsoftware. Via het webportal kun je jouw zendingen via track&trace volgen. De meeste van onze vervoerders zijn gespecialiseerd in consumentenleveringen. Onze slimme software stelt je bezoeker in staat om te kiezen uit verschillende afleveropties. Denk aan afhalen bij een pick-up point, dag- of tijdvaklevering of de keuze voor een voorkeurs vervoerder.

Omdat wij volumecontracten hebben met vervoerders profiteer je direct van scherpe verzendtarieven voor brievenbuspakjes, pakketten en pallets over heel de wereld. Bestellingen die op maandag tot en met vrijdag tot 22:00 uur binnenkomen worden door ons op diezelfde dag nog verzonden.

KOPPELINGEN MET WEBSHOPPLATFORMS
Onze logistieke software heeft plugins met alle bekende webwinkelplatformen, zoals Magento, LightSpeed (SEOshop), WooCommerce, etc.

Via onze API is het ook mogelijk om je eigen koppeling te ontwikkelen. Ook zijn er mogelijkheden om te koppelen met ERP systemen, facturatiesoftware of zelfs met POS systemen te koppelen.

Mogen we ook jouw producten opslaan, verpakken en verzenden?

 


  • : Vasco Fulfilment B.V.
  • : Transport/logistiek/luchtvaart
  • : Twijnstraweg 15
  • : 2941 BW
  • : Lekkerkerk
  • : 0850220009
  • : 62864165
  • : Vasco Fulfilment B.V.

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews en ervaringen van Vasco Fulfilment B.V.

Er zijn nog geen reviews van Vasco Fulfilment B.V..